Εμβόλιο κορονοϊού

Το εμβόλιο κορονοϊού καταφτάνει στη χώρα μας και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη διαδικασία που θα ακολουθεί ο πολίτης για να το κάνει.

Ο σχεδιασμός είναι να υπάρξουν πλατφόρμες όπως το emvolio.gov.gr, οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα σε έναν πολίτη να κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο όπως είναι να κλείνεις ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να κλείνει δύο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας με τη διεύθυνση κατοικίας που έχουν δηλωμένη! Αυτό σημαίνει πως επειδή το εμβόλιο κορονοϊού έχει δύο δόσεις, ο πολίτης την πρώτη φορά θα κλείνει και τα δύο ραντεβού με την πρώτη.

Φυσικά για όλους εκείνους που δεν έχουν πρόσβαση στο internet θα υπάρξουν κι άλλα σημεία εξυπηρέτησης, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει call center, δηλαδή ένα τηλέφωνο στο οποίο ο πολίτης θα μπορεί να καλέσει για να κλείσει ραντεβού.

Μαζί με αυτά τα μέσα, θα υπάρξει άμεσα και σχετική καμπάνια ενημέρωσης έτσι ώστε ο κόσμος να σταματήσει να ακούει ψευδείς ειδήσεις και με έναν τρόπο να καταπολεμηθούν και οι θεωρίες συνωμοσίας.