Το εμβόλιο κορονοϊού δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους ή υπέρ ήρωες και για αυτό είδαμε τον Wolverine ή αλλιώς Χιου Τζάκμαν να κάνει το εμβόλιο για να προστατευτεί από την πανδημία.

Ο 52χρονος Χιου Τζάκμαν από την Αυστραλία αποφάσισε να κάνει λοιπόν το εμβόλιο κορονοϊού και μάλιστα δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram.

ad

Φυσικά θα αναρωτιέται κανείς πως ο Wolverine μπορεί να κάνει το εμβόλιο, ενώ ως γνωστό o X-Men μπορεί να θεραπεύεται ακόμα και από τα πιο επικίνδυνα τραύματα.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος λέγοντας προς τους θαυμαστές τους πως: «Η θεραπευτική ικανότητα του Wolverine δεν μπορεί να με σώσει από την Covid. Αλλά το εμβόλιο μπορεί. Κάντε το!».

Στις φωτογραφίες στο Instagram ο Χιου Τζάκμαν φαίνεται με μάσκα προστασίας και το μανίκι σηκωμένο να κάνει το εμβόλιο κορονοϊού.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Η ανάρτηση είχε πολύ καλή αποδοχή από τους θαυμαστές, οι οποίοι χαρακτήρισαν τον Αυστραλό σταρ «μύθο». Ένας θαυμαστής σχολίασε ότι ο νοσηλευτής που έκανε τη δόση του εμβολίου στον Χιου Τζάκμαν θα πρέπει να είχε μια «φοβερή» μέρα «εμβολιάζοντας τον Wolverine».