Ισπανία

Ισπανία : Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις ένα road trip 12.000 χλμ με τους φίλους σου, με απώτερο σκοπό να εξερευνήσεις παραλίες;

Tο “Life is a beach” επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό.

Για ακόμη μια φορά θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ακολούθησε την παρέα του “Life is a Beach” σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό από μέρος σε μέρος, πάντα με απόλυτο προορισμό την παραλία.

Βουτιές, street food, νέοι φίλοι, μέρη γεμάτα ενέργεια και ιστορία, camping με «διανυκτέρευση» χιλιάδων αστεριών, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και κάμποσες αναποδιές.

Με moto «η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη» πάμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί!

Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς

Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης

Μουσική: MD RECORDING STUDIOS – AND.ID

Περίληψη επεισοδίου 2 – Σάββατο 30.5.20 στις 14:00

LIFE IS A  BEACH | MISSION : SPAINPORTUGAL| ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΣΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ

Απόβαση στην Ιβηρική χερσόνησο με πρώτο σταθμό την περίφημη Βαρκελώνη.

Ο φίλος Τέρι, αναλαμβάνει την ξενάγηση της ομάδας σε μια πόλη γεμάτη από τέχνες, πολιτισμό και ανθρώπους με αστείρευτη ενέργεια, να γεμίζουν πλατείες και πολιτιστικά κέντρα. Εμβληματικά κτίρια, με τη Σαγράδα Φαμίλια και την Αψίδα του Θριάμβου να κλέβουν την παράσταση.

Οι τεχνητές παραλίες στην πόλη, στην περιοχή της Μπαρτσελονέτα, που δημιουργήθηκαν μετά το 1992, θυμίζουν κάτι από Μαϊάμι. Ο Λόκε, που έχει έρθει πάρα πολλές φορές στην πόλη, αδιαφορεί εντελώς για το υγρό στοιχείο, ο Χάρης εκτιμά τη συμβολή των τεχνητών παραλιών στη συνολική καλή εικόνα της πόλης ενώ ο Άλεξ απολαμβάνει την πολυσύχναστη περιοχή.

Έξι ώρες οδήγησης μετά, στάση στο Σαν Σεμπαστιάν, που έχει να υπερηφανεύεται για τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον κόσμο και την υψηλή γαστρονομία. Χάρης, Άλεξ και Λόκε γεύονται τα αυθεντικά τάπας. Πολλά τάπας!

Ώρα για παραλία στις ακτές του Σαν Σεμπαστιάν, με πρώτη και παγωμένη βουτιά της ομάδας στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η Λα Κόντσα (το κοχύλι) είναι από τις πιο όμορφες αστικές παραλίες του κόσμου.

Στον ισπανικό Βορρά, η παρέα αναζητεί το μέρος για διανυκτέρευση, πριν ξεκινήσει το ταξίδι για το Μπιλμπάο. Η ομάδα τα βρίσκει σκούρα καθώς μια ξαφνική μπόρα προσθέτει έξτρα ταλαιπωρία στο road trip.