Madonna

Ο θάνατος του George Floyd είναι ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας του ρατσισμού, και ο κόσμος είναι έξαλλος! Και για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump λέει τα δικά του και η Madonna δεν τον αντέχει.

O Trump μας τα έχει κάνει «πολλά» με τις ατάκες του και με όλα τις άσκοπες κινήσεις που προσπαθεί να κάνει για να πείσει τον κόσμο πως θέλει το καλό της Αμερικής. Και οι celebrities φαίνεται να μην τον αντέχουν άλλο.

Η Madonna με ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram μας δείχνει τον πρόεδρο της Αμερικής να φωνάζει «USA» και παράλληλα παίζουν στιγμές ρατσιστικής βίας και ακούγεται η φωνή του όπου κάνει ρατσιστικά σχόλια. Γίναμε λίγο έξαλλοι όπως καταλαβαίνεις.

Η τραγουδίστρια ζητά από τους followers της να μην κάνουν πάλι το λάθος να τον ψηφίσουν και τον αποκαλεί «Λευκό ρατσιστή» δημόσια! Και για αυτό τη χειροκροτούμε.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

directed by Ava DuVernay! Do we need any more proof that we need to get this White Supremacist out of the White House? Do we need any more reasons to get out there and VOTE to ensure that he is not re-elected?? Make sure you watch this film!! #13th #avaduvernay #Vote #Blacklivesmatter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις