Instagram

Μέσω του Instagram έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι ονομάζονται «μοντέλα» της εν λόγω πλατφόρμας και συγκεντρώνουν χιλιάδες followers και likes κάνοντας φωτογραφίσεις και διαφημίζοντας προϊόντα. Και μπράβο και μαγκιά τους, θα σου πω. Έλα, όμως που κάποιες φορές ξεφεύγουν από τα όρια.

Η Elena Iwanickaya είναι ένα κορίτσι που διαφημίζει τα κάλλη της στη γνωστή πλατφόρμα και έχει μια γάτα! Και αποφάσισε σε αυτή τη γάτα να κάνει ένα τατουάζ γιατί έτσι της κάπνισε!

Και εννοείται πως με μεγάλη χαρά παρουσίασε τη γάτα της στο Instagram η οποία έφερε στο στέρνο της ένα τατουάζ νυχτερίδα! Και κάπως έτσι ήρθαν τα νεύρα, αφού η κοπέλα δε σεβάστηκε καθόλου το ζωάκι, επέλεξε να κάνει κάτι το οποίο δεν είναι στη φύση του, ούτε καν επιλογή του και όλα αυτά για να ικανοποιήσει κάποιο καπρίτσιο της.

Η ίδια είχε αναφέρει πως η γάτα της δεν ένιωσε κανέναν πόνο (λες και ήξερε πως νιώθει το πλάσμα εκείνη τη στιγμή) και πως όταν έκανε το τατουάζ βρισκόταν κτηνίατρος στον χώρο για να επιβλέπει την κατάσταση!

Ι rest my case και για τον κτηνιάτρο αλλά και για το «μοντέλο»!