Εορταστική περίοδος 2022

Η εορταστική περίοδος 2022 ξεκινά επίσημα για τη Google και μέσω ενός φωτεινού doodle, οι άνθρωποι της γνωστής μηχανής αναζήτησης επέλεξαν να δώσουν το σήμα για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα λαμπιόνια έχουν ανάψει σε πολλές χώρες του κόσμου, τα καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει να φορούν τα “γιορτινά” τους και όλος ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά καθώς θα μπορούν να βγουν χωρίς περιορισμούς και χωρίς μάσκες.

Η εορταστική περίοδος 2022 έχει ξεκινήσει και στην Ελλάδα, οι εμπορικοί σύλλογοι έχουν ήδη ανακοινώσει το εορταστικό ωράριο 2022 το οποίο θα ξεκινήσει να ισχύει από τις 11/12 για την Αθήνα και από τις 15/12 στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, και άλλες πόλεις στην Ελλάδα υιοθετούν τις προτάσεις των συλλόγων και θα δουλέψουν παρόμοιες ώρες.

Μάθε τα πάντα για το εορταστικό ωράριο εδώ!

Από τη 1η Δεκεμβρίου, έχει ανάψει το μεγάλο και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα καθώς πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση με πλήθος κόσμου αλλά και πολιτικών προσώπων από το εξωτερικό και η Αθήνα έχει αρχίσει να βλέπει με πάλη αύξηση στην κινητικότητα των πολιτών καθώς πολλοί έχουν αρχίσει να παίρνουν τις άδειες τους και να κάνουν τις βόλτες τους.

Σε πολλά μέρη της Ελλάδας ετοιμάζονται να υποδεχτούν “ορδές” πολιτών οι οποίοι για αυτή τη χρονιά επέλεξαν να φύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και να κατευθυνθούν προς τα μοναδικά χωριά της χώρας μας ενώ τα αεροδρόμια θα γεμίσουν με κόσμο ο οποίος θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κάνει γιορτές στις αγαπημένες του χώρες.

Πολλά είναι επίσης και τα εστιατόρια τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν τα εορταστικά μενού τα οποία θα φέρουν στο στόμα μας τη γεύση των Χριστουγέννων και όλοι μας, είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε μια νέα χρονιά η οποία ελπίζουμε να είναι μοναδική.

Τσέκαρε και αυτά :

Giveaway : Πέντε προσκλήσεις για το Greek Santa’s & Village

Εορταστικό ωράριο 2022 : Ποιες Κυριακές ανοίγουν τα μαγαζιά