Επέτειος Γρηγορόπουλου

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Λιγότερο από μια μέρα έμεινε για να τη μαύρη επέτειο του Αλέξανδρου Γρηγόπουλου , ενός παιδιού που έχασε άδικα τη ζωή του το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλουν να βγουν στους δρόμους και να φωνάξουν για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο για να τιμήσουν τη μνήμη τους, αλλά ο κορονοϊός βάζει «stop».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και του Γιώργου Πρωτοψάλτη, ο αρχηγός της αστυνομίας ανακοίνωσε πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις από τις 5 το πρωί έως και τις 12 το βράδυ για τέσσερα και παραπάνω άτομα ενώ 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός και drones και ελικόπτερα θα εποπτεύουν την κατάσταση από τον αέρα!

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο δελτίο του ΣΚΑΙ, δε θα υπάρχει επιείκεια όπως έγινε τη 17η του Νοέμβρη σε περίπτωση συγκέντρωσης και θα υπάρχει διάλυση συγκεντρώσεων! Παράλληλα θα είναι κλειστοί 6 σταθμοί του μετρό από τις 8 το πρωί και οι αστυνομικοί θα εποπτεύουν περιοχές γύρω από το Πολυτεχνείο, τα Προπύλαια, την οδό Κλαθμώνος και άλλες περιοχές.

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Metallica: Η μπάντα κυκλοφορεί τη δική του Monopoly