Επέτειος Γρηγορόπουλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένονται να γίνουν την Τρίτη 6/12 καθώς η επέτειος Γρηγορόπουλου θα σηματοδοτηθεί με πορείες και ο κόσμος θα χρειαστεί να κάνει κάποιες “τροποποιήσεις” στο πρόγραμμα του αφού θα υπάρχουν “θεματάκια” στο κέντρο της Αθήνας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ελληνική αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός καθώς δεν αποκλείεται να σημειωθούν επεισόδια κοντά στα Προπύλαια αφού στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί πορεία από μαθητές αλλά και στις 6 το απόγευμα.

Η στάση “Πανεπιστήμιο” του μετρό θα είναι κλειστή από τις 9 το πρωί της Τετάρτης 6/12 και ο συρμός δε θα πραγματοποιεί στάση σε αυτή αλλά θα συνεχίζει την πορεία του.

Επέτειος Γρηγορόπουλου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Αθήνας

Σε ανακοίνωση της, η ελληνική αστυνομία αναφέρει πως λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για αύριο Τρίτη (06-12-2022), θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Τσέκαρε και αυτά :

Παγοδρόμια στην Αθήνα : Τα μέρη που πρέπει να πας

Σοφία Χατζηπαντελή : Το unfollow στην Καγιά και ο λόγος