Επικίνδυνα φίδια

Επικίνδυνα φίδια : Αρκετοί άνθρωποι έχουν τεράστια φοβία με τα συγκεκριμένα ερπετά, καθώς πέρα από την τρομακτική όψη τους, οι πιθανότητες να σε δαγκώσουν δεν είναι λίγες.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει κόσμος που δεν νιώθει τον παραμικρό φόβο όπως για παράδειγμα ο Brian Barczyk.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, κρατάει στα χέρια του ένα φίδι που λέγεται Gaboon, το οποίο είναι “φονικά” δηλητηριώδες, σα να μην τρέχει τίποτα.

Στο φίδι μπροστά του έχει ένα βάζο, ξαφνικά ανοίγει το στόμα του και δαγκώνει με τα τεράστια δόντια του αυτό το βάζο. Εκείνη την ώρα απλά βγάζει όλο του το κίτρινο δηλητήριο και μόνο στην ιδέα ότι αυτό το υγρό θα μπορούσε να κυλάει στο αίμα κάποιου ανθρώπου απλώς προκαλεί ανατριχίλα.

@brianbarczyk Performed by trained professionals, do not attempt 🚫 @Dingo Dinkelman milking a gaboon vipers for an educational video we filmed about the gaboon having the largest fangs and venom yield in earth 🐍 #snake #venomous ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Το σοκαριστικό όμως δεν είναι αυτό! Στο τέλος του βίντεο ο ατρόμητος Brian μας δείχνει ότι το χέρι του τρέμει, επειδή αυτό το δηλητήριο είναι ικανό να κάνει την καρδιά σου να μην ξαναχτυπήσει ποτέ.

Who said this? @politiii

Τσέκαρε και αυτά :

Βιολογικό χωριό: Εγκαίνια του flagship store

Μαγείρεμα: Οι νέοι Έλληνες δεν μαγειρεύουν