Εργασία στο σπίτι

Κάποιοι θα ήθελαν πολύ να κάνουν εργασία στο σπίτι και να μπορούν να ξυπνούν καθημερινά λίγα λεπτά προτού καθίσουν στο γραφειάκι τους και να πίνουν τον καφέ τους με τις πιτζάμες! Και εξαιτίας του κορονοϊού, αυτή η επιθυμία έγινε πραγματικότητα.

Οκ, πέρασε ο καιρός, δουλέψαμε από το σπίτι αλλά τι γίνεται όταν αρχίζουμε να έχουμε μια γλυκιά νοσταλγία του γραφείου και της βαβούρας που προκαλούσαν οι συνάδελφοι μας;

Στον ιστότοπο imisstheoffice.eu μπορούμε να δημιουργήσουμε στο σπίτι μας την ατμόσφαιρα του γραφείου που τόσο μας λείπει, καθώς υπάρχει μια virual πραγματικότητα όπου μπορείς να δεις ανθρώπους να εκτυπώνουν, να πίνουν καφέ, να μιλάνε και άλλα πολλά!

Μάλιστα, κάνοντας ένα απλό κλικ σε κάποιο αντικείμενο, μπορείς να ακούσεις τον θόρυβο που κάνει!Όπως ένας εκτυπωτής! Έχει πολλούς ήχους οι οποίοι συνδέονται άμεσα με όλα όσα άκουγες στο γραφείο και θα σου θυμίσει εκείνες τις στιγμές!

Οπότε η εργασία στο σπίτι μπορεί να σε φέρει σε επαφή με το γραφείο σου! Και το πιο τέλειο είναι πως όποτε θέλεις πατάς mute!