Ερντογάν
Οι επιθέσεις του “σουλτάνου” Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για απαγόρευση του Twitter, του Facebook και του YouTube έχουν όνομα κι ακούν στο… “Ντεφνέ Σαμιελί”.
Γιατί ακούν στο συγκεκριμένο όνομα;
Το 2014, η μελαχρινή καλλονή κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας μέσα σε μια νύχτα, καθώς όπως φημολογήθηκε η Ντεφνέ ήταν κρυφή ερωμένη του Ερντογάν.
Ακόμη, πολλά ξένα και ελληνικά sites υποστηρίζουν ότι ο λόγος που η Ντεφνέ χώρισε το
2011 με τον σύζυγό της ήταν η “στενή” επαφή με τον “σουλτάνο” της Τουρκίας.
Οπως σημείωνε δημοσίευμα του odatv4, πριν από έξι χρόνια, λογαριασμοί των social media, που φέρεται να συνδέονταν με το κίνημα του Γκιουλέν, αποκάλυπταν την παράνομη σχέση και μιλούσαν για σύναψη muta nikahı. Δηλαδή, μιας συμφωνίας γάμου με προκαθορισμένο χρόνο και ανταλλάγματα.
Επίσης, φημολογείται ότι ο πρώην σύζυγός της έβαλε στην κυκλοφορία ένα ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Ερντογάν και η τραγουδίστρια Ντεφνέ, προκειμένου να τους εκδικηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, το περιβόητο βίντεο μαθεύτηκε ότι ήταν προγραμματισμένο να διαρρεύσει στο διαδίκτυο λίγο πριν από τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου το 2014.
Η φερόμενη ως ερωμένη του Ερντογάν είχε διαψεύσει τις φήμες στο CNN Turk και είχε προαναγγείλει μηνύσεις κατά εκείνων που τις διέδωσαν.