Έρωτας μετά

Μέσα από τον ρόλο της «πανούργας» Κατερίνας, καθώς είναι ένας ρόλος που εξελίσσεται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που είδαμε αρχικά, η Παναγιώτα Βιτετζάκη έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Ήταν μεγάλη έκπληξη και πρόκληση για την αγαπημένη ηθοποιό να προσπαθήσει να μπει στο μυαλό ενός χαρακτήρα που δρα τόσο νοσηρά. Ένα μονοπάτι στη ζωή, που ο φόβος δεν επιτρέπει καν να σκεφτεί λογικά το μυαλό.

Με μεγάλη αντίσταση στην κρίση και προσπάθεια να την αγαπήσει, να την πονέσει και να κατανοήσει την παρασκηνιακή συμπεριφορά της, η Παναγιώτα Βιτετζάκη έδωσε το στίγμα της μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας μετά». Κατάφερε να ενσαρκώσει την τρισδιάστατη συμπεριφορά της Κατερίνας και να πείσει τους θεατές πως είναι μια ηρωίδα που έχει αφήσει την ζήλια της να την καίει.

Ένα story που διαδραματίζεται με την ίδια της την αδερφή. Ένα βαθιά τραυματισμένο κορίτσι που χρησιμοποιώντας την σαγήνη της νομίζει πως θα επουλωθεί.

Ο κόσμος πάντως ήδη την έχει μισήσει!

Προσωπικός στόχος της ηθοποιού είναι να πάνε όλοι ένα βήμα παρακάτω από το μίσος. Μια γενικότερη αλλαγή νοοτροπίας που ίσως βοηθήσει να ζήσουμε πιο ανθρώπινα.