Ο έρωτας σου «χτύπησε» την πόρτα αλλά εσύ ακόμη να πάρει χαμπάρι γιατί ζεις στη χώρα της φαντασίας και της άρνησης; Χμμμ, τώρα θα σου πω ποια είναι τα δυο τρανταχτά σημάδια που φανερώνουν ότι μπήκες στο κλαμπ των ερωτευμένων.

Οι επιστήμονες προσπαθούν για πολλά χρόνια τώρα να εξηγήσουν πως νιώθουμε όταν μας βρίσκει αυτό το μοναδικό συναίσθημα και υπάρχουν κάποια σημάδια.

Το σώμα μας αντιδρά όταν είμαστε ερωτευμένοι και δεν είναι μόνο ζήτημα «καρδιάς» το συγκεκριμένο σκηνικό. Βέβαια, εσύ έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου αν δε θέλεις να το δεχτείς αλλά υπάρχουν σημάδια που στο μαρτυρούν καθημερινά.

#1. Το μυαλό σου δε σταματά να σκέφτεται το «αντικείμενο του πόθου» σου και ξαφνικά σε κάθε σου συζήτηση αναφέρεις το όνομα του και τον συνδέεις με καταστάσεις που θα ήθελες να είναι παρών.

#2. Δεν τρως, δεν πίνεις και αλλού δεν πας να τον «δίνεις». Η όρεξη έχει μειωθεί γιατί κάποιες πεταλούδες έχουν εισβάλλει στο στομάχι σου και δεν βλέπεις κανέναν άλλον να σου φτιάχνει τη μέρα.

#3.Αντιδράς σε ότι συμβαίνει και πολλά νεύρα βγαίνουν στην επιφάνεια χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο φόβος για τον έρωτα αλλά και ο τρόπος διαχείρισης της όλης φάσης σε κάνει νευρικό άτομο.

Τσέκαρε και αυτό: Σκύλος: Μπορεί να δυναμώσει τη σχέση σας