Έρωτας

Ο έρωτας είναι παντού… Στα δέντρα, στα λουλούδια, στο super market, ακόμη και στα social media! Αλλά πάντα θέλει προσοχή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι καραδοκεί και ποιος θέλει να στη «φέρει».

Αυτές τις μέρες έχουμε κλειστεί όλοι στα σπίτια μας και προσπαθούμε να την παλέψουμε με όλο αυτό που συμβαίνει καθώς ο κορονοϊός είναι εδώ και από ότι φαίνεται, δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει σύντομα! Αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε καλά!

Αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι πως ο έρωτας έχει ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση του, ακόμη πιο έντονα στα social media, αφού λίγο η βαρεμάρα στο σπίτι, λίγο η έλλειψη επαφής με τον κόσμο έξω, έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια και γίνεται χαμούλης.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, υπάρχουν ζευγάρια τα οποία γνωρίστηκαν στο Facebook και στο Instagram και έχουν ανέβει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας! (Παραδείγματος χάρη ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη). Και ναι, υπάρχει έρωτας στα χρόναι του κορονοϊού και των social media.

Πλέον έχει γίνει πολύ εύκολο να γνωρίζεις κόσμο μέσω μιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι απίθανο να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να τα λέτε καλά, να μιλάτε ατελείωτες ώρες με ηχητικά μηνύματα και να αρχίζει να συμβαίνει κάτι όμορφο μέσα σου! Το μόνο θέμα είναι πως δεν μπορείτε να βρεθείτε! Εκτός και αν πάτε σε κάποιο super market!

Ο έρωτας είναι παντού αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να τον δεις! Και δεν είναι κακό να τον βρεις στα social media! Μην κρίνεις τίποτα αν δεν το έχεις δοκιμάσει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου βγει!

Θα μιλήσεις, θα κάνεις χαβαλέ, θα περάσεις αρκετές ώρες μπροστά από μια κάμερα και κάποια μέρα θα έχεις την ευκαιρία να πιεις αυτόν τον καφέ που τόσο πολύ θέλεις με το άτομο που μιλάς! Και ίσως, ο κορονοϊός να μείνει ως μια ανάμνηση στο μυαλό σου όπου εξαιτίας του βρήκες έναν άνθρωπο που σου αρέσει!

Όλα μπορούν να συμβούν!