Ερωτικά βοηθήματα

ερωτικά βοηθήματα είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων καθώς έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και θέλουν να τη “νοστιμίζουν” με διάφορους τρόπους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το Playboy – η γνωστή εταιρεία που έγινε γνωστή για τα σέξι εξώφυλλα και τα “κουνελάκια” της – αποφάσισε να λανσάρει την πρώτη σειρά ερωτικών βοηθημάτων και 34 κομμάτια θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Η εταιρεία συνεργάζεται με το γνωστό sex shop Lovers και 34 παιχνίδια και προϊόντα ευεξίας και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν δονητές, δαχτυλίδια, αλλά και διάφορα άλλα.

Η νέα σειρά με τα βοηθήματα χωρίζεται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες και υπάρχουν και προϊόντα τα οποία μπορούν να γυμνάσουν μέχρι και τους πυελικούς μύες.

Η αντιπρόεδρος της Lovers ανάφερθηκε στη συνεργασία λέγοντας :

“Η αποστολή του Lovers είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες σεξουαλικής ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Στόχος ο οποίος είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος, με το όραμα του Playboy για ευχαρίστηση για όλους. Έτσι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τίποτα λιγότερο από ενθουσιασμένοι, καθώς σε αυτή τη σειρά sex toys, θα γιορτάσουμε μαζί την επιδίωξη για σεξουαλική απόλαυση. Αυτή η ευρεία γκάμα προϊόντων και ο πρωτότυπος σχεδιασμός, δίνουν νέο νόημα στην ελευθερία του σεξουαλικού παιχνιδιού”.

Τσέκαρε και αυτά: