Ζώδια

Τα ζώδια έχουν μπροστά τους ένα έντονο διάστημα το οποίο για άλλους θα είναι άκρως ερωτικό και για άλλους άκρως ανατρεπτικό.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται άκρως περιπετειώδες για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Μέχρι τις 15 Αυγούστου κάποια από τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα προκύψουν σοβαρές σχέσεις και μάλιστα θυελλώδεις. Βέβαια για κάποιους αυτός ο έρωτας μπορεί να έχει μία παράνομη αίσθηση, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως η εξέλιξή του θα είναι άκρως ευχάριστη.

Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που το επόμενο διάστημα θα δουν τη σχέση τους να καταρρέει μιας και οι επόμενες ημέρες φέρνουν ακόμα και χωρισμούς, οι οποίοι όμως πέρα από τη στεναχώρια θα έχουν και μία αίσθηση ανακούφισης.

Θα υπάρξουν βέβαια και εκείνες οι περιπτώσεις που το φλερτ θα είναι ξεσαλωτικό και τα κρεβάτια θα πάρουν φωτιά, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποια σημαντική και σοβαρή εξέλιξη.

Για όλα τα παραπάνω και για κάθε ζώδιο ξεχωριστά υπάρχει το κανάλι στο Youtube “Your Energy Focus” που ενημερώνει για τις ερωτικές εξελίξεις μέχρι και τις 15 Αυγούστου.

Οι κάρτες Ταρώ δείχνουν πως θα κυλήσουν τα ερωτικά για όλα τα ζώδια και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το βίντεο για να ξέρετε ποια είναι η ενέργεια που έρχεται στη ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Οικογενειακές διακοπές : Σε ποια νησιά να πας