Ερωτική απογοήτευση

Μια ερωτική απογοήτευση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στο σπίτι σου για μέρες, να κλάψεις με μαύρο δάκρυ όταν ακούς για 8η φορά το τραγούδι του Αργυρού «Αποχωρώ» και να πιεις και ένα ποτηράκι στην υγεία του απαράδεκτου (άλλη λέξη θέλω να χρησιμοποιήσω, αλλά είμαι μια κυρία) ο οποίος δεν εκτίμησε αυτό που είχε μπροστά του.

Δυστυχώς, στον ερωτικό τομέα θα βιώσουμε και κάποιες απογοητεύσεις αφού υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να ζουν σε ένα παραμύθι και να κοροϊδεύουν τον κόσμο με τις φανταστικές ιστορίες τους, μόνο και μόνο για να πάρουν ένα συγκεκριμένο πράγμα και να καλύψουν τις ανασφάλειες τους! Αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή και εμείς θα σου πούμε «μπράβο» που προσπαθείς να βρεις έναν άνθρωπο μέσα σε όλη αυτή την παράνοια που υπάρχει και που προσπαθείς να ζήσεις όμορφες στιγμές! Ακόμη και αν σε πληγώνουν!

 

Η ερωτική απογοήτευση δεν πρέπει να σε κάνει να θυμώνεις με τον εαυτό σου! Ίσα, ίσα πρέπει να γίνεσαι δυνατή/ός και να μαθαίνεις από όλα αυτά που συμβαίνουν! Αλλά σίγουρα χρειάζεσαι ένα boost και παρακάτω θα δεις τρία πράγματα τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις!

#1. Μίλα στους φίλους σου! Δεν πρέπει να κρατάς μέσα σου αυτά που νιώθεις γιατί θα αρχίζεις να «μπουκώνεις» και θα στεναχωριέσαι ακόμη περισσότερο! Οι φίλοι είναι εκεί για να σε βοηθήσουν, να σε κάνουν να γελάσεις και άλλα πολλά!

#2. Ξεκίνα να ασχολείσαι σοβαρά με τον εαυτό σου! Έλα, αρκετά τον κλάψαμε και δε χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω με τον άνθρωπο που δεν μπόρεσε να εκτιμήσει αυτό που είσαι! Ξεκίνα τη γυμναστική, πήγαινε για μασάζ, φτιάξε τα μαλλιά σου, τα νύχια σου και γενικά κάνε ότι σου αρέσει!

#3. Πάμε παρακάτω και όπως λέει και ο Πέτρος Ίμβριος «ο έρωτας με έρωτα περνάει» και έχει απόλυτο δίκιο! Τι νόμιζες; Πως υπάρχει μόνο ένα πορτοκάλι; Υπάρχουν πολλά «φρουτάκια» τα οποία σε περιμένουν να τα γευτείς!

Extra tip: Την επόμενη φορά που θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με έναν άνθρωπο, κράτα μικρό καλάθι και μην πιστεύεις πολλά! Οι πράξεις «μιλούν» πιο δυνατά από τα λόγια!