ερωτική πράξη

Ερωτική πράξη: Υπάρχουν μέρες που η κούραση, το άγχος κι οι πολλές υποχρεώσεις μπορούν να κάνουν την ερωτική πράξη αρκετά βαρετή και το μυαλό κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης να σκέφτεται τα θέματα του γραφείου.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Σήμερα, λοιπόν, σου προτείνουμε τρεις τρόπους που θα βγάλουν τη βαρεμάρα από το ερωτικό σου λεξιλόγιο και θα σε βοηθήσουν να ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο τον έρωτα με το σύντροφό σου.

Ξεκινάμε;

 

#ΤΡΟΠΟΣ_1 Βρείτε χρόνο μέσα στην εβδομάδα και επισκεφθείτε ένα shop

Καλά διάβασες, αγάπη μου! Μη που πεις τώρα ότι δε μπορείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο μέσα στην εβδομάδα;! Μάλλον δεν το θέλετε πολύ! Διαφορετικά, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα ειδικό κατάστημα για τον έρωτα.

Πίστεψέ μας! Θα ξετρελαθείτε κι οι δυο σας! Οι ερωτικές διαθέσεις θα χτυπήσουν κόκκινο κι η φαντασία θα οργιάσει πολύ. Άσε που θα μπορείτε να χαζέψετε και διάφορα toys, να τα αγοράσετε και να τα χρησιμοποιήσετε μετά στο σπίτι!

#ΤΡΟΠΟΣ_2 Φτάνει πια η κρεβατοκάμαρά

Έλεος πια με το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο! Το σπίτι έχει τόσους χώρους… Μα, ένα μπάνιο… Μα, μια κουζίνα… Έστω, ένα σαλόνι με έναν καναπέ βρε παιδί μου! Αυτό δίνει την αίσθηση του “γρήγορου” σ3ξ, πράγμα που θα βοηθήσει αρκετά την ερωτική συνύπαρξη.

#ΤΡΟΠΟΣ_3 Φιλάκια, χαδάκια και σιωπή

Τα φιλιά και τα χάδια στις ερωτογενείς ζώνες του σώματος, όταν συνδυάζονται με σιωπή, τότε βοηθούν το σώμα να ενεργοποιήσει όλες τους ερωτικούς μηχανισμούς του και το σ3ξ μπορεί να φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Δοκίμασε τους παραπάνω τρόπους κι ελπίζουμε ότι το σ3ξ με το σύντροφό σου θα σας φτάσει στον έβδομο ουρανό!