Ερωτική συνεύρεση

Η ερωτική συνεύρεση είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τσαχπινιές και να έρθουν ακόμη πιο κοντά! Και σύμφωνα με πολλούς ειδικούς είναι ένας τρόπος για να διοχετεύουμε την ένταση μας και βελτιώνει την υγεία μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλοί από εμάς θέλουμε να βρεθούμε με τον σύντροφο μας ή με το πρόσωπο που έχουμε επιλέξει για να περνάμε καλά, τις βραδινές ώρες. Σκεφτόμαστε κεριά, χαμηλό φωτισμό και όλα τα σχετικά και θέλουμε να κάνουμε τσαχπινιές συνήθως τη νύχτα. Αλλά η επιστήμη λέει πως η καλύτερη ώρα είναι άλλη!

Σύμφωνα με πολλές έρευνες, η καλύτερη ώρα για να γίνει αυτή η ερωτική συνεύρεση που τόσο πολύ επιθυμείτε είναι το πρωί! Ιδανικά, λίγα λεπτά αφού ξυπνήσετε!

 

Το πρωί έχουμε περισσότερη ενέργεια και σύμφωνα με τους ειδικούς όταν κάνουμε πρωινές τσαχπινιές η μέρα μας δεν ξεκινά με άγχος και νιώθουμε πολύ καλύτερα! Όταν η ντοπαμίνη και η ωκυτοκίνη απελευθερώνονται το πρωί, νιώθουμε μεγαλύτερη ευεξία και στο μυαλό μας όλα είναι θετικά!

Βέβαια, σημασία έχει να είναι και καλή η συνεύρεση και όχι τίποτα βαρετά πράγματα! Αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο άρθρο!

Τσέκαρε και αυτά: