Ερωτογενείς ζώνες

Πολλές είναι οι ερωτογενείς ζώνες που διαθέτει ένα ανθρώπινο σώμα αλλά υπάρχει μια την οποία οι περισσότεροι αγνοούν καθώς θεωρούν πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι κατά τη διάρκεια της τσαχπινιάς που μπορεί να κάνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά πλάσματα τα οποία έχουν φετίχ με συγκεκριμένα μέλη του ανθρώπινου σώματος, αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως σε όλο το σώμα υπάρχουν ζώνες οι οποίες μπορούν με τον σωστό τρόπο να προσφέρουν απίστευτη απόλαυση και να φτιάξουν ακόμη περισσότερο το “καυτό” κλίμα που θέλεις να δημιουργήσεις με το αμόρε!

 

Ένα σημείο το οποίο πολλοί αγνοούν είναι οι πατούσες! Και προτού τρέξεις να πεις πως αυτό κατατάσσεται στη λίστα με τους ποδολάγνους και τους φετιχιστές, να σου πούμε πως από το συγκεκριμένο σημείο περνούν περισσότερα από 6.500 χιλιάδες νευρικές απολήξεις και αν κάποιος σου κάνει μασάζ μπορεί να αυξηθεί η ερωτική επιθυμία πολύ γρήγορα!

Είναι μια από τις ερωτογενείς ζώνες που αγνοούμενοι σχεδόν όλοι και όλες, αλλά αν ασχοληθείς με αυτή κάνοντας ένα απλό μασάζ ή μερικά χάδια, ο σύντροφος σου ή το πρόσωπο με το οποίο κάνεις τσαχπινιές μπορεί να αισθανθούν πως θέλουν να σου δοθούν ακόμη περισσότερο!

Τσέκαρε και αυτά: