Εστιατόριο: Έναν πρώην χώρο φύλαξης αποσκευών ταξιδιωτών με τρένο στο Μάντισον των ΗΠΑ μετέτρεψε το με έδρα το Μπρούκλιν στούντιο Home Studios σε χώρους εστίασης που φέρνουν στον νου «τη χρυσή εποχή των ταξιδιών με τρένο».

Πίσω από έναν παλιό σιδηροδρομικό σταθμό στην πρωτεύουσα της Πολιτείας του Ουισκόνσιν, το The Harvey Restaurant είναι ένα με εμβαδόν σχεδόν 465 μέτρων εστιατόριο που γνέφει στην κουλτούρα των κλαμπ-εστιατορίων της Μεσοδυτικής Πολιτείας τις δεκαετίες του 1930 και 1940.

ad

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @home.studios

Και στους δύο ορόφους του πρώην κτηρίου φύλαξης αποσκευών σερβίρεται αμερικανική κουζίνα, ενώ κάθε ένας από αυτούς έχει το δικό του μπαρ.

Επιπλέον χώροι για γεύμα υπάρχουν σε ένα περικλεισμένο με γυαλί τμήμα μιας από τις κλειστές πλατφόρμες του σταθμού και σε ένα βαγόνι συρμού της δεκαετίας του 1960 που είναι αραγμένο στις ράγες. Πολλά από τα αρχικά χαρακτηριστικά του κτηρίου έχουν διατηρηθεί, συμπεριλαμβανομένων των δοκών της οροφής, των παραθύρων και των συρόμενων θυρών του σταθμού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @home.studios


«Ο βασικός στόχος του Home Studios ως προς το The Harvey House ήταν η δημιουργία ενός ζεστού και δελεαστικού εστιατορίου που παντρεύει την οικεία άνεση ενός κλαμπ του Ουισκόνσιν όπου μπορούσε κανείς να γευματίσει με μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης που φέρνει στον νου τη χρυσή εποχή των ταξιδιών με τρένο» είπαν από το στούντιο.

Το Home Studios ιδρύθηκε το 2009 από τον πρώην επιμελητή εκδόσεων Oliver Haslegrave.