Αυτοκίνητο

Eurolife: «Για όλες τις ανανεώσεις με έναρξη από 1 Μαίου 2020 προβλέπεται έκπτωση 5% σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, για όλες τις διάρκειες των συμβολαίων και για όλες τις χρήσεις των οχημάτων. Θα επηρεάσει όλες τις καλύψεις εκτός από την κάλυψη της Νομικής Προστασίας και τις καλύψεις Οδικής Βοήθειας. Η ισχύς της καμπάνιας θα είναι για ανανεώσεις με ημερομηνία έναρξης έως 30 Ιουνίου 2020, εκτός και αν ακολουθήσει διαφορετική ενημέρωση».

Αυτό αναφέρεται σε εγκύκλιο ενημέρωσης προς τους συνεργάτες της η Eurolife.

Για νέες εργασίες ετήσιας διάρκειας με ημερομηνία έναρξης από 1η Μαίου 2020 προβλέπεται έκπτωση 8,3% στα ετήσια συμβόλαια (1 μήνας δωρεάν), σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης και σε όλες τις χρήσεις οχημάτων και θα εφαρμόζεται σε όλες τις καλύψεις εκτός από -την κάλυψη της Νομικής Προστασίας και τις καλύψεις της Οδικής Βοήθειας για το 1ο έτος των συμβολαίων. Η ισχύς της καμπάνιας θα είναι για νέες εργασίες με ημερομηνία έναρξης έως 30 Ιουνίου 2020, εκτός και αν ακολουθήσει διαφορετική ενημέρωση.

Επίσης, η εταιρία προχώρησε και στην υλοποίηση δύο επιπλέον βελτιώσεων:

* Δυνατότητα έκδοσης νέων συμβολαίων με προαιρετικές καλύψεις: Για καινούργια οχήματα αντιπροσωπείας (έως 3 ημερών) θα δίνεται η δυνατότητα απευθείας έκδοσης συμβολαίου με καλύψεις Ιδίων Ζημιών ή Κακόβουλων ενεργειών ή Ολικής Καταστροφής απευθείας από το συνεργάτη.

* Κάλυψη Καιρικών Φαινομένων: Δίνεται εφεξής η εναλλακτική, χαμηλότερης απαλλαγής για την κάλυψη καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα, εκτός από τη βασική επιλογή των 400 ευρώ, υπάρχει δυνατότητα απαλλαγής 150 ευρώ για τη συγκεκριμένη κάλυψη, με αντίστοιχη τροποποίηση των ασφαλίστρων.