Eurovision Λευκορωσία

Τελικά η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με όσα ξέραμε μέχρι τώρα, αφού λόγω της πανδημίας θα υπάρξουν πολύ σοβαρά και αυστηρά μέτρα στην πόλη της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί.

Τα τραγούδια θα πραγματοποιηθούν σε τρεις ημέρες 18, 20 και 22 Μαΐου με τα λεγόμενα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης σε πλήρη εφαρμογή, ενώ οι διοργανωτές δεν αποκάλυψαν τελικά εάν υπάρχουν θεατές ή όχι, κάτι όμως που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Επίσης αυτό που μπορεί να συμβεί είναι κάποιες από τις χώρες να συμμετάσχουν αλλά με μαγνητοσκοπημένη την ερμηνεία του τραγουδιού τους.

Η Ολλανδία είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον 65ο διαγωνισμό Eurovision 2021, αφού στη διοργάνωση του 2019 είχε κερδίσει ο Ντάνκαν Λόρενς με το τραγούδι “Arcade”.

 

Πάντως το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού χωρίς κανέναν θεατή είναι πάνω από ανοιχτό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, γίνεται προσπάθεια να υπάρξουν κάποιοι προσκεκλημένοι τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Το μόνο σίγουρο όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές είναι πως η τελική απόφαση για την ύπαρξη ή όχι θεατών θα ληφθεί περί τα μέσα Απριλίου όπου θα υπάρχουν καλύτερα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας στον πλανήτη.