Eurovision 2023

Μια ομάδα “all star” παρουσιαστών αναλαμβάνει να παρουσιάσει τη Eurovision 2023 η οποία θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της Ουκρανίας, η οποία ήταν νικήτρια χώρα το 2022.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μεγάλο τλεικό τις 13ης Μαϊου θα παρουσιάσουν ο θρυλικός παρουσιαστής Γκράχαμ Νόρτον, η Ουκρανλη τραγουδίστρια Τζούλια Σανίνα, η ηθοποιός Έμμα Γαντντινχαμ και η τραγουδίστροα Αλέξα Ντίξον!

Tους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 9 Μαΐου και στις 11 στο Λίβερπουλ θα παρουσίασαν οι τρεις γυναίκες και ο Ουκρανός broadcaster θα είναι ο άνθρωπος που θα μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν.

Μαζί με τον παρουσιαστή Σαμ Κουέκ θα είναι μαζί στην τελετή έναρξη η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Eurovision 2023 στο Youtube.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης, ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί από το BBC One και το BBC iPlayer και γνωστοί dos θα φέρουν στον κόσμο τον μοναδικό πλαμό που έχει ο μουσικός διαγωνισμός.

Ο μουσικός διαγωνισμός θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος γιατί γίνεται σε μια πόλη της Βρετανίας που λατρεύει τον θεσμό και οι συμμετοχές είναι μια και μια.

Τσέκαρε και αυτά: