Eurovision 2023

Eurovision 2023 : Σε τρελούς ρυθμούς βρίσκονται οι υπεύθυνοι που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τον διαγωνισμό τραγουδιού και στο Λίβερπουλ καθημερινά γίνονται προετοιμασίες για να υποδεχτούν του συμμετέχοντες των χωρών αλλά και τον κόσμο που θέλει να απολαύσει το ξεχωριστό event της μουσικής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Στην M&S Arena του Λίβερπουλ θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της μουσικής και ο σκηνογράφος της Julio Himede έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο το οποίο βασλιζεται στην κοινότητα και τη συντροφικότητα.

Περισσότερα από 700 πλακίδια βίντεο θα ενσωματωθούν στο δάπεδο και περισσότερα από 1500 μέτρα από φώτα LED θα στηθούν στη σκηνή. Το εμβαδόν της σκηνής θα είναι μεγαλύτερο των 450 τ.μ και θα υπάρχουν οθόνες οι οποίες θα κινούνται και θα περιστρέφονται.

“Θέλαμε ένα σκηνικό που οι άνθρωποι θα θυμούνται για χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό οι αποστολές να έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό χώρο για να εργαστούν. Θέλαμε να τους δώσουμε ένα σκηνικό που να έχει πολλές επιλογές για σκηνοθεσία”, είπε ο Andrew Cartmell, εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2023.

Toν προσεχή Μάιο θα δούμε τους δυο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό που θα γίνουν στο Λίβερπουλ, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από κάποιους μήνες πως είναι η πόλη που αναλαμβάνει τον διαγωνισμό αφού ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί εκεί.

Tσέκαρε και αυτά: