Eurovision 2023

Φρενίτιδα προκάλεσε στην Ευρώπη η επιστροφή της Loreen, ως πολύ πιθανή συμμετοχή εκπροσώπησης της Σουηδίας στην φετινή Eurovision 2023 , με το τραγούδι “Tattoo”. Και πλέον είναι επίσημο πως είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Η συγκλονιστική “Euphoria” ερμηνεύτρια που κέρδισε την Eurovision το 2012, πέρασε στον τελικό του Μelodifestivalen της Σουηδίας και κατάφερε να επικρατήσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

To hype γύρω από το τραγούδι “Tattoo” & την Loreen έχει κορυφωθεί, η Loreen εκπροσωπεί για δεύτερη φορά την Σουηδία στην Eurovision 2023 , καθώς πήρε την πρωτιά στους τελικούς του Melodifestivalen.

Ποιες τραγουδίστριες θα εκπροσωπήσουν Γαλλία – Αγγλία

Η πολύ όμορφη και χαρισματική τραγουδίστρια La Zarra που έχει καταγωγή από τον Καναδά και το Μαρόκο, κυκλοφορεί το νέο της single με τίτλο “Evidemment” με το οποίο και θα εκπροσωπήσει την Γαλλία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στο Liverpool της Βρετανίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Zarra (@la_zarra)

Η στιχουργός και τραγουδίστρια Mae Muller του mega hit “Better Days” με τους NEIKED, θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “I Wrote A Song”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mulla ✨ (@maemuller)

Χαμός θα γίνει και φέτος στο διαγωνισμό καθώς έχουμε να δούμε πολύ ιδιαίτερα πράγματα!

 

Τσέκαρε και αυτά: