Eurovision 2023

Η Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Λίβερπουλ της Αγγλίας καθώς η Ουκρανία μπορεί να είναι η χώρα που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό όμως δεν μπορεί΄να φιλοξενήσει το μουσικό υπερθέαμα λόγω του πολέμου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O μουσικός διαγωνισμός έχει καταφέρει να προκαλέσει φρενίτιδα στους eurofans καθλως αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες χρονιές διότι τα μέτρα κατά του κορονοϊού δεν περιορίζουν κανέναν και οι καλλιτέχνες έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της Eurovision 2023 τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει τον Μάιο, εξαντλήθηκαν σε μόλις μισή ώρα και ο κόσμος έσπευσε να τα πάρει γιατί θέλει να βρίσκεται στην αρένα και να διασκεδάσει.

Η Βρετανία ανέλαβε τη διοργάνωση του διαγωνισμού για το 2023 μετά τις τραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία η οποία ήθελε να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό αλλά δε γίνεται λόγω του πολέμου.

Τα εισιτήρια για τον τελικό κυμαίνονται από 160 και 380 λίρες ενώ για τους ημιτελικούς “έπαιζαν” από 90 και 290 λίρες.

Οι Ουκρανοί οι οποίοι είναι εκτοπισμένοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν ένα από τα 3.000 εισιτήρια που αφορούν μόνο αυτούς και θα κληθούν να πληρώσουν μόλις 20 λίρες.

Τσέκαρε και αυτά: