Eurovision 2023

Το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να μην είναι αυτό που κατάφερε να κερδίσει τον περσινό διαγωνισμό, αλλά θα είναι αυτό που θα διοργανώσει τη Eurovision 2023 για λογαριασμό τςη Ουκρανίας η οποία δέχεται ακόμη τα πυρά του Πούτιν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H τραγουδίστρια, Μae Muller θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει το ενωμένο Βασίλειο στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού  με το τραγούδι “I Wrote A Song” και δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσει στη σκηνή του Λίβερπουλ σύμφωνα με το BBC.

“Είμαι μεγάλη θαυμάστρια πολλών καλλιτεχνών που έχουν γνωρίσει επιτυχία στη Eurovision, από τους ABBA μέχρι τους Måneskin!… Ο Σαμ Ράιντερ ήταν καταπληκτικός πέρυσι και απέδειξε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να επιστρέψει στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα”, είπε η τραγουδίστρια!

Σχεδόν όλες οι χώρες έχουν “κλείσει ” τις συμμετοχές τους για τη Eurovision 2023 και στο Λίβερπουλ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες ενώ ο κόσμος κατάφερε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα αφού τα εισιτήρια για τελικό και ημιτελικό ξεπούλησαν μέσα σε μισή ώρα και τα ποσά που δόθηκαν δεν ήταν μικρά!

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο φετινός διαγωνισμός!

Tσέκαρε και αυτά: