Eurovision 2023

Η Eurovision 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και όλοι οι υπεύθυνοι προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό διαγωνισμό ο οποίος πραγματοποιείται σε μια χώρα η οποία δεν κέρδισε πέρυσι αλλά κάνει την “εξυπηρέτηση” στην Ουκρανία η οποία ήταν η νικήτρια και δυστυχώς βρίσκεται σε πόλεμο.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 11 Μαΐου και οι καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να παίζουν το “χρυσό εισιτήριο” για να μπορώ΄ρέουν να διαγωνιστούν στον τελικό της 13ης Μαΐου. Αλλά ποια θα είναι τα πρόσωπα τα οποία θα παρουσιάσουν το διαγωνισμό στην Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ;

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να μη βρίσκεται στην παρουσίαση και σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” θα δούμε στη θέση του την Τζένη Μελιτά οι οποίες θα περιγράφουν όλα όσα θα συμβούν στο Λίβερπουλ.

Οι δυο κυρίες της ΕΡΤ θα καθίσουν αναπαυτικά στο control room και θα περιγράψουν στο κοινό τις συμμετοχές, θα ανακοινώσουν αποτελέσματα και θα είναι αυτές που θα ακούμε καθ’όλη τη διάρκεια!

Η Μαρία Καζάκου και η Τζένη Μελιτά θα αναλάβουν την παρουσίαση της Eurovision 2023 και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Τσέκαρε και αυτά: