Εβδομάδα μόδας

Εβδομάδα μόδας : Πολλά παιδιά γεννιούνται σε αυτόν τον κόσμο και ξέρουν πολύ καλά, αν νιώθουν ωραία στο σώμα στο οποίο βρίσκονται αλλά και τι είναι αυτό που τους αρέσει να κάνουν! Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και η Noella McMaher, η οποία επέλεξε από πολύ μικρή να δείξει στους γονείς της πως δε θέλει να είναι αγόρι αλλά πώς νιώθει κορίτσι και μάλιστα μοντέλο!

 

Η Noella είναι το νεότερο τρανς μοντέλο που περπάτησε στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και εξέπληξε τους πάντες με την εντυπωσιακή εμφάνιση της και τον επαγγελματισμό της.

Το κοριτσάκι ανέβηκε στην πασαρέλα για λογαριασμό της σχεδιάστριας Mel Atkinson και της Trans Clothing Company και ήταν σούπερ!

Όπως έχουν αναφέρει οι γονείς του νεαρού μοντέλου, το παιδί εξέφρασε ανοιχτά πως δε νιώθει αγόρι στην ηλικία των 2 ετών και στα 4 της χρόνια πήγε για “θεραπεία” όπου και είπε και στον γιατρό πως είναι κορίτσι! Ακόμη δεν έχει γίνει μετάβαση, ιατρικά, αλλά από τα 7 έτη άλλαξε το όνομα της και κοινωνικά δηλώνει πως είναι ένα κορίτσι που θέλει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ!

Ένα πολύ όμορφο κορίτσι που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο μόντελινγκ :

Ένα πολύ όμορφο παιδί!

Τσέκαρε και αυτό : Τρία μίλια: Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος των επεισοδιών