Εβδομάδα Μόδας

Με ένα άκρως εντυπωσιακό show άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ο οίκος Dior και η εξωγήινη πασαρέλα που δημιουργήθηκε, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι με όλα όσα είδαν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η καλλιτέχνιδα από την Πορτογαλία, Τζοάνα Βασκονέλος δημιούργησε μια τεράστια εγκατάσταση η οποία θύμιζε εξωγήινα μεξικανικά αριστουργήματα τα οποία εμπνεύστηκε από την σχεδιάστρια του οίκου Μαρία Γκράτζια Τζιούρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Η νέα συλλογή του επικού Dior που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ονομάζεται “Valkyrie Miss Dior” και έχει φέρει στο προσκήνιο τα λουλουδένια υφάσματα τα οποία εναρμονίζονται με τις δημιουργίες που υπάρχουν στα αρχεία του οίκου. Η νέα συλλογή είναι μια ωρή στην πρώτη “Miss Dior” την Κάθριν Ντιόρ ή οποία ήταν η μικρή αδερφή του γνωστού σχεδιαστή Μονσιέρ Ντιόρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Στη συλλογή βλέπουμε λεπτές ζακέτες, mindi φούστες σε Α γραμμή αλλά σε πιο αέρινο ύφος, πανωφόρια τα οποία θεωρούνται tailored και πουλόβερ σε ρομαντικό ύφος.

Τσέκαρε το show εδώ!

Τα καπέλα ήταν ένα πολύ ξεχωριστό στοιχείο στη συλλογή ενώ είδαμε και πολλά καρό στοιχεία τα οποία ήταν εντυπωσιακά.

Η συλλογή φαίνεται ρομαντική μέσω κάποιων ενδυμάτων ωστόσο διαθέτουν μια ιδιαίτερη δυναμική η οποία απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες!

Τσέκαρε και αυτά: