Εβδομάδα μόδας

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν όσοι έδωσαν το παρών στην εβδομάδα μόδας που πραγματοποιείται στο Μιλάνο καθώς είδαν ένα βουνό από προφυλακτικά στην πασαρέλα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το CNN, το γνωστό brand Diesel, θέλησε να δείξει στον κόσμο πόσο σημαντική είναι η προστασία και μέσω της νέας συλλογή F/W2023 που παρουσίασε έστειλε ένα δυνατό μήνυμα. Στην πασαρέλα δημιουργήθηκε ένα μεγάλο βουνό με κουτιά προφυλακτικών και το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Γκλεν Μάρτενς – διευθυντής δημιουργικού – ήταν να διασκεδάσει ο κόσμος και να σεβαστεί τον άλλον.

Η νέα συλλογή της εταιρείας αφορά στη ελευθερία και τον πειραματισμό και τα μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν γύρω από το βουνό των προφυλακτικών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diesel (@diesel)

Στην πασαρέλα είδαμε denim παντελόνια που είναι το σήμα κατατεθλεν της εταιρείας, ιδιαίτερα top με δίχτυ και μεταξωτά φορέματα!

Ο creative director του brand έχει αποφασίσει πως μέσω του επιθετικού μάρκετινγκ θα μπορέσει η εταιρεία να περάσει τα μηνύματα που θέλει και η εβδομάδα μόδας ήταν μια τέλεια ευκαιρία.

Η ιδέα με τα προφυλακτικά είναι άκρως ιδιαίτερη και ο κόσμος δε σταματούσε να κάνει αναρτήσεις!

Τσέκαρε και αυτά: