Εβδομάδα Μόδας

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι είναι μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας και πολλοί σχεδιαστές ονειρεύονται να παρουσιάσουν εκεί τς δημιουργίες τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και θεωρεί μεγάλη τιμή για ένα σχεδιαστή να παρουσιάζει τις συλλογές του σε ένα μέρος όπου οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές στο κόσμο έχουν παρουσιάσει τα δικά του ρούχα. Αε μην ξεχνάμε πως το Παρίσι θεωρείται η “fashion capital” του κόσμου.

Η γνωστή σχεδιάστρια παρουσίασε συλλογή για τη σεζόν F/W2023 και ήταν λίγο περίεργη καθώς δε φάνηκε να έχει κάποια συνοχή και να ταιριάζουν τα κομμάτια μεταξύ τους. Συνήθως σε μια συλλογή βλέπουμε να υπάρχει μια αρμονία μεταξύ των κομματιών αλλά σε αυτή τη συλλογή η κάθε δημιουργία είχε μια δική της ιστορία.

Η κλασική ταινία “Grey Gardens” ήταν αυτή που έδωσε έμπνευση στη σχεδιάστρια και κάποια κομμάτια που είδαμε στην πασαρέλα ήταν ένα φόρεμα σε κρεμ χρώμα το οποίο θα μπορούσε να φορέσει μια νεραϊδένια ύπαρξη, ένα κροκό δερμάτινο jacket με μεγάλους ώμους το οποίο το θέλουμε χθες, φορέματα με διαφάνειες και ορισμένα φτερά για πιο δραματικό εφέ και τις signature τσάντες με την αλυσία που πιάνονται με το χέρι και τςι κρατάμε στο πλάι!

Στο μίνιμαλ show έδωσαν το παρών η κόρη της Χάρπερ, ο σύζυγος της Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι γιοι τους Μπρούκλιν και Κρουζ και η νύφη της Νίκολα Πελτζ.

Τσέκαρε και αυτά: