Εβδομάδα Μόδας

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε πολύ δυναμικά και το γνωστό fashion brand Courreges παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη σεζόν F/W 2023 και μόλις την είδαμε είπαμε WOW!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο catwalk το οποίο στήθηκε κάτω από ένα έξτρα μινιμαλιστικό πρίσμα, είδαμε δημιουργίες οι οποίες είναι ξεκάθαρα εμπενυεσμένες από το street style που βλέπουμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου και η αισθητική ήταν σε άλλο επίπεδο.

Φαρδιά δερμάτινα biker με μανίκια τα οποία δεν είνα για τα χέρια (απλά κρέμονται), slim fit παντελόνια με μια πολύ ελαφριά “καμπάνα”, μπότες σε δερμάτινο- vinyl ύφος, statement παλτό σε γκρι χρώμα και άλλα πολλά συνθέτουν τη νέα συλλογή του οίκου και θέλουμε κάθε κομμάτι να μπει μαγικά στην ντουλάπα μας!

Κάποια μοντέλα τα οποία περπάτησαν στην πασαρέλα κρατούσαν κινητό στα χέρια και “υποδύθηκαν” ένα ρόλο παριστάνοντας μια γυναίκα η οποία περπατά στο δρόμο και κάνει texting. H συγκεκριμένη αναφορά είναι χαρακτηριστική του οίκου καθώς έχει σχολιάσει στο παρελθόν τη χρήση της τεχνολογίας στη ζωή των ανθρώπων και πως τους επηρεάζει.

Μια φοβερή συλλογή παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας και σίγουρα θα γίνει ανάρπαστη την επόμενη σεζόν!

Τσέκαρε και αυτά: