Εβδομάδα Μόδας

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Φθνόπωρο/Χειμώνα 2023 ο οίκος μόδας που έχει λατρέψει τα τελευταία χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν, Dolce and Gabbana.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο οίκος μόδας έχει αποφασίσει πως θέλει να δει τις γυναίκες την επόμενη σεζόν να αναδεικνύουν την αισθησιακή πλευρά τους και να φορούν μεταξωτά σύνολα και δαντέλες και να βγάζουν προς τον κόσμο όλα τα σέξι vibes που διαθέτουν.

Στην εβδομάδα μόδας επέλεξαν να παρουσιάσουν sexy power suits και μακιρές δημιουργίες φτιαγμένες από δαντέλα ενώ τα αξεσουάρ ήταν απλά και πολύ δυναμικά. Το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο χρωμα πρωτοστάτησαν να μας δείχνουν πως την επόμενη σεζόν θα είμαστε πολύ σέξι!

Το lingerie style είναι σε αυτό που επανδύει ο οίκος και έχει στο πλευρό του ην Κιμ Κανρτάσιαν η οποία στηρίζει τις ενέργειες τους και πρωταγωνιστεί και στη νέα τους καμπάνια.

Ο οίκος Dolce and Gabbana αποφάσισε να δώσει ένα νέο vibe στην κολεξιόν του και να επαναφέρει τον αισθησιασμόσ το προσκήνιο καθώς μας είχε λείψει τα τελευταία χρόνια διότι τα φαρδιά ρούχα είχαν κάνει κατάληψη στην ντουλάπα μας.

Τσέκαρε και αυτά: