Εβελίνα Πετρουγάκη

H Εβελίνα Πετρουγάκη μπορεί να μη δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές του GNTM, κατά τη διάρκεια των οντισιόνς αλλά τελικά είναι ένα από τα 21 κορίτσια που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και θα τη βλέπουμε μέσω της συχνότητας του Star. 

 

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά πήρε ένα σκουπόξυλο για να μπορέσει να τη βοηθήσει να “σταθεί” μπροστά στους κριτές όπως πρέπει καθώς όταν περπατά, “πέφτει πίσω” και είναι βαριά στα πόδια της. Ξεκίνησε να κλωτσά το σκουπόξυλο και άρχισε να βελτιώνεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Τι πρέπει να ξέρεις για την Εβελίνα Πετρουγάκη 

#1. Είναι 22 ετών

#2. Κατάγεται από την Αθήνα

#3. Μένει στη Λάρισα

#4. Σπουδάζει βιοχημεία

#5. Δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το μόνο που έχει κάνει είναι μια ερασιτεχνική φωτογράφιση

#6. Θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ και πιστεύει πως το GNTM θα τη βοηθήσει.

#7. Σε μικρή ηλικία έπαιζε μπάσκετ

#8. Έχει μια μικρή αδερφή

#9. Θεωρεί πώς είναι ειλικρινής, πειθαρχημένη, ανεξάρτητη και δυναμική.

#10. Πιστεύει πως θα ξεχωρίσει στο χώρο διότι διαθέτει επιβλητική παρουσία.

Μπορεί να προκάλεσε ερωτήματα στους κριτές καθώς είναι ντροπαλή και γελούσε, αλλά κατάφερε να τους δείξει πως θέλει να δουλέψει και να δοκιμάσει τις αντοχές της.

Το μότο της είναι “Πάμε πιο γρήγορα/Ο πρώτος στόχος είναι να έχεις στόχο” και θέλει να δει τον εαυτό της να πετυχαίνει στο χώρο αλλά δεν ξεχνά πώς έχει και τις σπουδές της οι οποίες έχουν και αυτές τη σημασία τους.

Σίγουρα θα φανεί η διαφορά σε σχέση με άλλα μοντέλα τα οποία βρίσκονται στη βίλα αλλά δε φοβάται και θα τη δούμε να χαρίζει όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια του ριάλιτι αφού είναι νέο κορίτσι και όλοι ξέρουμε πώς όταν μια γυναίκα θέλει, μπορεί να τα πετύχει όλα στη ζωή της.

Τσέκαρε και αυτά :

Μέγκαν Φοξ : Έγινε ξανθιά και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν

Απιστία : Τα σημάδια που τη “μαρτυρούν”