Πολλούς λόγους, για να «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας, έχει τον τελευταίο καιρό, η Evgenia. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, δασκάλα φωνητικής, με πτυχία στο κλασσικό τραγούδι και την όπερα, που από την Αμερική, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, υμνεί το ελληνικό τραγούδι, όπως και στα προηγούμενα τραγούδια της, έτσι και το νέο της, με τίτλο «Το Μαξιλάρι», κατάφερε, μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, από την Spicy Music, να ξεπεράσει, το 1.100.000 προβολές.

Μία ακόμη συνεργασία της, με τον μετρ των μεγάλων επιτυχιών, Μιχάλη Τουρατζίδη, που είναι και επίσημα παραγωγός της, στέφθηκε, με τεράστια επιτυχία.

Μία δυναμική ροκ μπαλάντα, με λαϊκά στοιχεία, σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη, και στίχους της Jenny Tsiko, που για χάρη της, η Evgenia, έκανε ταξίδι-αστραπή, στην Ελλάδα, για την ολοκλήρωση του βιντεοκλίπ, με την υπογραφή των Pickcodes, αλλά και μίας cover promo φωτογράφισης, όπου συμμετείχε, η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz, όπως ο hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς, ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης, ο στυλίστας Διονύσης Κολποντίνος, ο φωτογράφος των διασήμων, Δημήτρης Καψάλης, και η famous art director Sandra Kraoun!

Το εντυπωσιακό-υπερπαραγωγή «Μαξιλάρι» της Evgenia, που σε συνεπαίρνει με τη φωνή της, λόγω και των σπουδών της στο κλασσικό τραγούδι, με μεγάλο βιογραφικό στην όπερα, κέρδισε και την αγάπη του κόσμου, που του χάρισε απλόχερα, περισσότερες από 1.100.000 προβολές στο youtube, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Εvgenia όμως, έχει έναν ακόμη σπουδαίο λόγο, να βιώνει την καλύτερη καλλιτεχνική της πορεία, αφού από τα  μέσα Μαρτίου, θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Βασιλική Νταντά, σε ένα μοναδικό «Νorth American Live Tour», που θα διεξαχθεί σε πολλές πόλεις, όπως το Σικάγο, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες,  το Ντιτρόιτ, το Τορόντο, και άλλες, για να μοιράσουν απλόχερα τη διασκέδαση και το καλό ελληνικό τραγούδι, στους ομογενείς και όχι μόνο!