Εξάρχεια μαγαζιά

Εξάρχεια μαγαζιά : Στην Αθήνα μπορείς να βρεις πολλά μέρη στα οποία και να απολαύσεις καλό φαγητό, τα ποτάκια σου αλλά και χαλαρούς καφέδες παρέα με τους φίλους σου! Η πόλη της Αθήνας διαθέτει μεγάλη ποικιλία και μπορείς να τα εξερευνήσεις όλα πολύ εύκολα! Σημαντικό είναι να ξέρεις τι αναζητάς ή τι θα ήθελες ιδανικά να βρεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κάνοντας μια βόλτα στην Αθήνα, σίγουρα θα περάσεις από τα “εξωτικά” Εξάρχεια. Μια περιοχή όπου μπορείς να βρεις στέκια για να απολαύσεις τις μπύρες σου και τα κρασιά σου, καλό φαγητό αλλά και καφέ σε συνδυασμό με κάποια γλυκιά αμαρτία.

Αν είσαι ένα πλάσμα το οποίο λατρεύει τα γλυκά και ψάχνει διαρκώς μέρη όπου μπορείς να απολαύσεις γεύσεις τις οποίες θα σε κάνουν να “λιώνεις” από γευστική ηδονή τότε σου έχουμε κάποιες ιδέες.

Αυτά είναι τα μαγαζιά που πρέπει να επισκεφτείς κάποια στιγμή αν βρεθείς στα Εξάρχεια :

    1. Σορολόπ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sorolop (@sorolop_gr)

Αν είσαι πραγματικός φίλος μας, τότε σίγουρα θα σου αρέσουν τα γλυκά! Και στο Σορολόπ θα βρεις λαχταριστό του΄ρέει το οποίο “λούζεται” με σοκολάτα και είναι κολάσιμο! Το προφιτερόλ είναι “out of this world” και μπορείς να κάνεις ένα πέρασμα και να τσιμπήσεις το γλυκάκι σου!

2. Banca Cafe 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bancacafe_ (@bancacafe)

Ένα μέρος όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να φας και το γλυκάκι σου! Από νωρίς το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, μπορείς να δώσεις το παρών και να απολαύσεις υπέροχο καφεδάκι και να φας ένα γλυκό για να μη σου πέσει το ζάχαρο ενώ βολτάρεις στη Χαριλάου Τρικούπη.

3.Ι cake you

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I Cake You (@icakeyou.gr)

Ένα μαγαζί που θα σε συγκλονίσει! Θέλεις να θυμηθείς τις εποχές όπου έτρωγες biscoff στο flat στο Λονδίνο; Ή όταν έτρωγες cookies από το φούρνο της γειτονιάς στο Δουβλίνο; Τότε σου βρήκαμε το μέρος και είναι πολύ καλύτερο από όλα αυτά τα μέρη που έχεις επισκεφτεί στο εξωτερικό!

Cheesecake με biscoff, μπισκότα τα οποία λιώνουν στο στόμα και άλλα πολλά γλυκά θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς και σίγουρα θα γίνει στέκι!

Τσέκαρε και αυτά :

Αθήνα: Σε γιγαντοοθόνες στην Time Square

Εφαρμογές γνωριμιών : Η τάση από την Ισλανδία