Εξωγήινοι

Το γεγονός πώς μπορεί κάποιοι στιγμή να βγεις από το σπίτι σου και να έχουν εμφανιστεί οι εξωγήινοι στην περιοχή σου, είναι μια σκέψη… κάπως τρομακτική! Και το τελευταίο διάστημα, οι συνωμοσιολόγοι κάνουν λόγο για πιθανή έλευση τους σε τούτο τον πλανήτη που πατάς και πατάμε!

Έτσι, λοιπόν, επιστήμονες που εργάζονται στο πανεπιστήμιο St.Andrews της Σκωτίας, αποφασίσουν πώς ήρθε η στιγμή να αναλάβουν δράση και πείθουν τη διοίκηση για να δημιουργηθεί ένα εργαστήριο στο οποίο θα μπορούν να βρουν τρόπους για να μπορούν να επικοινωνήσουν με όντα τα οποία κατοικούν σε άλλους πλανήτες.

Εξωγήινοι

Έξι επιστήμονες σε συνεργασία με γλωσσολόγους, επικοινωνιολόγους, νομικούς αλλά και ανθρώπους που ασχολούνται με την ψυχολογία, θέλουν να δημιουργηθεί επίσημα το SETI Post-Detection Hub και να προσπαθήσουν να αναπτύξουν τρόπους επικοινωνίας έτσι ώστε να μην πάθει κοκομπλόκο η ανθρωπότητα, άπαξ και εμφανιστούν οι εξωγήινοι.

Η ομάδα θέλει να αναπτύξει τρόπους για να υπάρξει άμεση επικοινωνία και ένας από αυτούς είναι μέσω νοημάτων αλλά και με κώδικες που θα καταλαβούν τα άλλα όντα, αν και εφόσον υπάρχουν.

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Maestro : Η ανάρτηση του Netflix

Συναίνεση: Το νέο βίντεο του “Γίνε Άνθρωπος”