Εξωγήινοι

Ένας ειδικός στα UFO λέει πως οι εξωγήινοι που έρχονται προς Γη μεριά δεν έχουν ειρηνικούς σκοπούς και περιέγραψε την όψη τους μετά από 45 χρόνια έρευνας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη DailyStar, ο Μάλκομ Ρόμπινσον ένας από τους ειδικούς σε θέματα των UFO στη Βρετανία και ο οποίος έχει γράψει δεκάδες βιβλία για το θέμα, έχει κάνει πολλές έρευνες για περιστατικά που αφορούν τα πλάσματα που φέρεται να ζουν σε άλλους γαλαξίες. Και αποκαλύπτει πως δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να εξηγηθούν με απλή κοινή λογική αλλά ακόμη δεν μπορούν να εξηγηθούν άλλα τα οποία θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά σύμφωνα με τον ειδικό.

“Μπορεί μια μεγάλη “ποσότητα” πληροφοριών που αφορά στα UFO να έχει εξηγηθεί αλλά υπάρχει ένα μικρό ποσοστό το οποίο εγώ και οι συνάδελφοι μου προσπαθούμε ακόμη να εξηγήσουμε”, σύμφωνα με τον ειδικό.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το “αίνιγμα” των UFΟ είναι αληθινό και έχουν δει ακόμη και σε πίνακες της Αναγέννησης σχήματα τα οποία δημιουργούν απορείς. οι εξωγήινοι δεν έρχονται ειρηνικά στη Γη και έχουν συγκεκριμένη ατζέντα”, είπε.

Ο ειδικός ξεκίνησε να εξερευνά την ύπαρξη των UFO στην ηλικία των 20 ετών και από τότε προσπαθεί να δώσει τις δικές του ερμηνείες.

Τσέκαρε και αυτά: