Εξοικονόμηση βενζίνης

Εξοικονόμηση βενζίνης : Υπάρχουν τρόποι για να μειώσουμε την κατανάλωση καυσίμου στο όχημα μας κατά τη διάρκεια της οδήγησης και δε χρειάζεται να ανησυχείς κάθε φορά που βλέπεις τη βελόνα να πέφτει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας πολύ απλός τρόπος για να μειώσεις την κατανάλωση καυσίμου είναι να βάζεις στο όχημα σου καλό “υλικό”. Όταν η ποιότητα της βενζίνης είναι καλή, τότε παρατηρείται χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με άλλα καύσιμα τα οποία διανέμονται από πρατήρια τα οποία δεν είναι εμπιστοσύνης. Βρες ένα καλό πρατήριο, δοκίμασε το 2-3 φορές και αν δεις πως η κατανάλωση δεν υπερβαίνει αυτά που είχες συνηθίσει τότε θα πρέπει να πηγαίνεις σε αυτό και να είσαι ασφαλής.

Ένας δεύτερος τρόπος για να γλιτώσεις χρήματα είναι να κλείνεις τα παράθυρα σου ενώ οδηγείς. Όταν έχουμε ανοιχτά τα πρόθυρα του αυτοκινήτου και τρέχουμε, τότε αυξάνεται η κατανάλωση του καυσίμου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πέφτει γρήγορα η βελόνα.

Να ξέρεις πως όταν διατηρείς μια σταθερή ταχύτητα και έχεις σωστά φουσκωμένα λάστιχα, βοηθάς το όχημα σου να κινηθεί πολύ καλύτερα και η εξοικονόμηση βενζίνης είναι σχεδόν βέβαιη.

Τώρα, ξέρει λοιπόν! Καλή οδήγηση και με προσοχή!

Τσέκαρε και αυτά :

Πυραμίδες : Μπορεί να εξαφανιστούν λόγω κλιματικής αλλαγής

Βασιλιάς Κάρολος : Του πέταξαν ξανά αυγά