Εξορκισμοί
Εξορκισμοί : Πολλές είναι οι ταινίες που έχουμε δει κατά καιρούς και αφορούν σε καταστάσεις όπου ένας άνθρωπος είναι κάτω από την επήρεια ενός δαίμονα ο οποίος θέλει να του αρπάξει την ψυχή! Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως αυτά τα πράγματα γίνονται και στην “πραγματική ζωή”.
Πριν από λίγο καιρό, στο Βατικανό είχαν βρεθεί χιλιάδες ιερείς και εξορκιστές προκειμένου να συζητήσουν για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τη θρησκεία αλλά και τους ιδιαίτερους καιρούς που έρχονται. Και το hot topic ήταν οι εξορκισμοί και φέρεται να έχουν αυξηθεί και ο κόσμος χρειάζεται όσο περισσότερο την Εκκλησία.

 

Σύμφωνα με το UINILAD, καθολικοί ιερείς έχουν αρχίσει να παραπονιούνται καθώς έχουν εμφανιστεί πολλοί “δαιμονισμένοι” πολίτες στον κόσμο και βρίσκονται αντιμέτωποι με δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά στην Ιταλία.

Οι ιερείς φέρεται να έχουν πάθει “burn out” και στη συνέλευση που είχαν κάνει είχαν πει πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη από ψυχολούγους οι οποίοι θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν έτσι ώστε να κρίνουν αν πρόκειται για αληθινά περιστατικά ή για περιπτώσεις που χρίζουν άλλου είδους βοήθειας.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο πατέρας Τζουζέπε Μπερναντί είπε σε ερευνητές ότι διετέλεσε έναν 9ωρο εξορκισμό σε μια γυναίκα η οποία ούρλιαζε “κακοποίηση” στα Λατινικά και επιτέθηκε σε καλόγερους.

Ο πατέρας της γυναίκας πίστευε πως πάσχει από κάποιο ψυχολογικό σύνδρομο αλλά από ότι φάνηκε η αιτία των κινήσεων της ήταν άλλη.

Οι ιερείς θέλουν τόσο τη στήριξη της Εκκλησίας όσο και της επιστήμης για να βρουν άκρη!

Τσέκαρε και αυτό: Λέων Ιούλιος: Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο του 2022