Εξτένσιον μαλλιών

Η Αυστραλή ΤikToker , Cartia Mallan, πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της προσπαθώντας να μακρύνει τα μαλλιά της και επέλεξε να δοκιμάσει τα εξτένσιον μαλλιών για να μπορέσει να αποκτήσει το μάκρος που τόσο λαχταρούσε.

Ωστόσο, μέσα από ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο TikTok αποκάλυψε πως τις καταστράφηκαν τα φυσικά μαλλιά της και αναγκάστηκε να κουρέψει ένα κοντό καρέ για να μπορέσει να τα επαναφέρει σε μια υγιή κατάσταση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

“Προσπαθώ να μακρύνω τα μαλλιά μου για χρόνια και ενώ ήταν πολύ υγιή ήθελα να μακρύνουν και άλλο. Χρησιμοποίησα εξτένσιον μαλλιών για περίπου δυο μήνες και όταν έφτασε η στιγμή να τα αφαιρέσω κόντεψα να πάθω καρδιακό επεισόδιο διότι τα φυσικά μου μαλλιά είχαν γίνει σαν ουρά ποντικού”, λέει στο βίντεο της.

Η κοπέλα φρίκαρε και στο βίντεο της αποφασίζει να λύσει την αλογοουρά της και να δείξει πως είναι τα φυσικά της μαλλιά τώρα. Αναγκάστηκε να τα κουρέψει σε ένα κοντό καρέ για να τα επαναφέρει και οι followers της έπαθαν σοκ.

Τσέκαρε και το βίντεο :

Η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε πως δε θα ξαναβάλει εξτένσιον στα μαλλιά της και συμβουλεύει τις γυναίκες να προσέχουν πολύ όταν πρόκειται για τα μαλλιά τους

 

Τσέκαρε και αυτά: