Εύα Φούσκα

Η Εύα Φούσκα είναι ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι άγνωστο στο τηλεοπτικό κοινό,  καθώς για μεγάλο διάστημα ήταν συνοδοιπόρος του Τάσου Δούση και ταξίδευαν σε πολλές περιοχές στον κόσμο. Αυτό είχες αποτέλεσμα να αυξήσει πολύ τους followers στο Instagram και να είναι μια δεινή instagrammer.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

H instagrammer είναι ένα από τα κορίτσια που εισβάλλουν στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ “My style rocks” και θέλει να δείξει στον κόσμο το στιλ της και τις επιλογές που κάνει κατά καιρούς για να κυκλοφορήσει.

Η 27χρονη Εύα Φούσκα – το επίθετο της είναι τέλειο – μένει στην Αθήνα και έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα όπως είναι το μόντελινγκ και τα ταξίδια. Η συνεργασία της με Έλληνες σχεδιαστές και η ενασχόληση της με τις φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες δυνάμωσαν ακόμη  περισσότερο την αγάπη της για τη μόδα.

Στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει σε πολλές σημεία του κόσμου και τα αγαπημένα της μέρη φαίνεται να είναι τα νησιά διότι αναρτά πολλές εικόνες από την παραλία και τις πισίνες που έχει επισκεφτεί.Τα μαγιό της είναι “ένα και ένα” και το σώμα της είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Η συνεργασία της με τον Τάσο Δούση την οδήγησε σε πολλά μέρη τα οποία λάτρεψε και τώρα επιστρέφει στην τηλεόραση με το ριάλιτι μόδας όπου και θέλει να εντυπωσιάσει με το στιλ της.

Το Instagram

Τα ταξίδια είναι αυτά που αγαπά και καταφέρνει να τα συνδυάσει με ιδιαίτερα looks,ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκεται. Τη βλέπουμε να ποζάρει με μαντίλι στα μαλλιά καθώς έχει βρεθεί σε μέρη όπου συνηθίζεται το συγκεκριμένο look ενώ οι φωτογραφίες με μαγιό καταφέρνουν να αποσπούν πολλά likes.

Στο λογαριασμό της μετρά περισσότερους από 80.000 followers και δεν αποκλείεται να τη δούμε να “ανεβαίνει”.

Τσέκαρε και αυτά: