Εύα Φούσκα

Η Εύα Φούσκα είναι μια από τις 9 πρώτες γυναίκες που μπήκε στο “Μy Style Rocks” και θα μας απασχολήσει και εκείνη με τη σειρά της αφού θέλει να δείξει το στιλ της και να προχωρήσει πολύ μακριά στον διαγωνισμό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Είναι ένα κορίτσι το οποίο αγαπά τη μόδα και αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι για να δείξει στην κόσμο την άποψη της για αυτή και πώς της αρέσει να κυκλοφορεί.

To βιογραφικό και καταγωγής της Εύας Φούσκα

Η Εύα Φούσκα είναι ένα κορίτσι 27 ετών, και μένει στην Αθήνα όπου και κάνει διάφορα πράγματα! Για πολλά χρόνια έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχει συμμετάσχει σε πολλές πασαρέλες και φωτογραφίσεις. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές και έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί τους.

Έχει συνεργαστεί με τον Τάσο Δούση σε μια από τις ταξιδιωτικές του εκπομπές και με την είσοδο της στο ριάλιτι μόδας θέλει να κάνει ένα δυναμικό comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αποκαλεί τον εαυτό της “ήρεμη δύναμη” και θέλει να είναι πάντα στις πρώτες θέσεις. Είναι μια επιβλητική παρουσία και πολύ δυναμική, και αυτά τα χαρακτηριστικά, πιστεύει πως κάνουν τις γυναίκες να τη βλέπουν ανταγωνιστικά.

Δεν έχει πρόβλημα με την κριτική αλλά ξέρει να απαντά ανάλογα ενώ δεν της αρέσει η διπροσωπία.

Το Instagram της

Η Εύα Φούσκα είναι ένα πολυταξιδεμένου κορίτσι και μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram βλέπουμε πολλές δυνατές εικόνες οι οποίες συγκεντρώνουν πολλά likes.

Η ίδια δηλώνει παρουσιάστρια και ο λογαριασμός της είναι πολύ δυνατός με αποτέλεσμα να την ακολουθούν περισσότερα από 80.000 άτομα.

Τρία πράγματα τα οποία μπορεί να καταλάβει κανείς από το λογαριασμό της είναι :

  1. Λατρεύει τα ταξίδια 
  2. Έχει ιδιαίτερο στιλ
  3. Ξέρει πως πρέπει να ποζάρει

Περιμένουμε να δούμε τα looks που θα μας δείξει!

Τσέκαρε και αυτά: