Εύα Καϊλή

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και της Τεχνολογίας και του Κέντρου για την Τεχνητή Νοημοσύνη, Εύα Καϊλή, βρήκε στα μάτια του Ιταλού Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τον έρωτα και τα τελευταία χρόνια είναι στο πλευρό του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι με καταγωγή από την Ιταλία έχει σπουδάσει στο Μιλάνο και από το 2009 εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εκεί γνώρισε την ευρωβουλευτή και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι γνωστοποίησε τη σχέση του το 2020 και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και το Φεβρουάριο του 2021 η Εύα Καϊλή έφερε στον κόσμο την κόρη του Αριάδνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesco Giorgi (@fragiorgi13)

Σύμφωνα με το προφίλ που διαθέτει στο linkdn, ο Τζιόρτζι έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς σχέσεις ενώ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο επαφών με δομές της ΕΕ, πρεσβείες και ΜΚΟ.

Η ευρωβουλευτής είχε παραχωρήσει στο παρελθόν συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” όπου είχε μιλήσει για τον σύντροφο της λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος και με πολύ καλή καρδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesco Giorgi (@fragiorgi13)

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν με πολύ χαλαρούς ρυθμούς και όταν αποφάσισα να είναι μαζί, προσπάθησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους σχετικά κρυφή καθώς δεν ήθελε κανένας από τους δυο να τους κρίνει για τη δουλειά τους με βάση αυτό που δημιούργησαν.

Το ζευγάρι πάντα τραβούσε τα βλέμματα στις Βρυξέλλες καθώς είναι και οι δυο πολύ όμορφοι και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η ευρωβουλευτής και ο σύντροφος της ήταν δυο από τα πρόσωπα που προσήχθησαν από τις βελγικές αρχές στο πλαίσιο μιας μεγάλης έρευνας που αφορά σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δολιοφθοράς με πρόσωπα από το Κατάρ.

Τσέκαρε και αυτά :

Θεωρίες συνωμοσίας : Ο αριθμός 33 που φοβάται ο Κρουζ

Συμβουλές για σχέσεις : Τα λάθη που κάνεις και τη χαλάς