Εύα Καϊλή

Μια πολύ περίεργη φήμη κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και αφορά στην πρώην ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή και ο Έλληνας δικηγόρος της, κ.Μιχάλης Δημητρακόπουλο έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Προ λίγων ημερών, η Μαρίνα Πατούλη σε δηλώσεις της ανέφερε πώς διάβασε πώς η πρώην ευρωβουλευτής είναι έγκυος και στεναχωριέται για όσα έχουν συμβεί! Η συγκεκριμένη είδηση έχει κάνει τν γύρο του διαδικτύου και πολλές είναι οι εκπομπές που ασχολήθηκαν με αυτή τη φήμη.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος επικοινώνησε με τον δικηγόρο της κ.Καϊιλή όπου και του μετέφερε την είδηση και μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα” απάντησε πώς η συγκεκριμένη φήμη δεν ισχύει και πώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

O δικηγόρος της μιλώντας στην Corriere Della Sera είχε δηλώσει για την υπόθεση :

“Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, οι κατηγορίες είναι δωροδοκία δημόσιου λειτουργού, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και εγκληματική οργάνωση. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως οι κατηγορίες είναι πολύ αόριστες και δεν βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά, αλλά μόνο στο γεγονός ότι τα χρήματα βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη που μοιραζόταν η Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της”.

Η Εύα Καϊλή παραμένει κρατούμενη στις φυλακές Χάρεν και αναμένεται τις επόμενες μέρες να εξεταστεί ξανά η υπόθεση που αφορά σε πιθανή εμπλοκή της στο σκάνδαλο QatarGate.

Tσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Το νέο trailer για το ριάλιτι

Πάρκα σκύλων : Δυο νέα στην Αθήνα