Εύα Καϊλή

Στο “μάτι κυκλώνα” βρίσκεται η πρώην αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, η οποία κρατείται προσωρινά στις φυλακές Χάρεν στο Βέλγιο και οι επόμενες μέρες είναι πολύ κρίσιμες για εκείνη και τον σύντροφο της, καθώς εκείνος εμπλέκεται στο σκάνδαλο Qatargate και η πολιτικός φέρεται να γνώριζε τη δράση του.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κατά το παρελθόν, η πολιτικός είχε απαγγείλει τους στίχους ενός τραγουδιού που είχε γίνει “σημαία” όσων πίστευαν πώς η Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δημιουργός του τραγουδιού είναι ο γνωστός σε όλους μας Νίκος Βουρλιώτης και μέσω TikTok θέλησε να δείξει την ειρωνεία πίσω από την απαγγελία της κ.Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή ακούγεται στο βίντεο να λέει :

“Αυτό ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι και έχω βάλει στίχους του σε ομιλία μου στη Βουλή.Κατέβα στο λιμάνι, μίλα στους εργάτες σου
Πάρε την ευθύνη μια φορά πάνω στις πλάτες σου!¨. 

Μόλις ακούει ο NIVO τα λόγια από το στόμα της κατηγορούμενης για εμπλοκή στο Qatargate, αλλάζει το πρόσωπο του και μένει άφωνος!

Τσέκαρε το βίντεο :

@iamnivo WTF?! 😳 #fy #fyp #foryou #foryourpage #NiVO #Kaili #WTF ♬ original sound – NikosVourliotis

Η πολιτικός βρίσκεται στη φυλακή ενώ την έχει ήδη επισκεφτεί ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και προετοιμάζεται η απολογία της ενώπιον της δικαιοσύνης. Και όλοι περιμένουμε να μάθουμε τις σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση που έχει προκαλέσει τριγμούς στην Ευρώπη.

Τσέκαρε και αυτά :

Γιορτινά μαγαζιά : Που να πας στην Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον : Οι κακές fashion στιγμές στο TikTok