Ευδοκία Τσαγκλή

H Ευδοκία Τσαγκλή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο My Style Rocks και επέλεξε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο concept για να εμφανιστεί πρώτη φορά μπροστά στα κορίτσια και τους κριτές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Φορώντας ένα φούξια γούνινο παλτό, moonboots και ένα fluffy καπέλο περπάτησε στην πασαρέλα έχοντας πολύ ωραια ενέργεια και στάθηκε μπροστά στα κορίτσια ! Και έπεσε κατευθείναν στα “βαθιά” αφού την έκρινε πολύ αυστηρά η Emilia Vodos η οποία δεν μπορούσε να δεχτεί το ντύσιμο που έκανε η κοπέλα γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί πως κάποιος θα κυκλοφορήσει έτσι έξω!

Και η Βασιλική Λιγνού μπήκε και αυτή στο παιχνίδι και είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει το look που έκανε η Ευδοκία Τσαγκλή και πως δε θα πήγαινε κανεις με αυτά τα ρούχα σε ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής! Η Ευδοκίας διαφώνησε με χαμόγελο και στάθηκε μπροστά στους κριτές,

Η 31χρονη στάθηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι δεν ενθουσιάστηκαν με το look που έφερε για πρώτη φορά, αλλά τοςυ άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο πλατό και με τη θετική της ενέργεια την οποία θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν!

Τσέκαρε και αυτά: