Ευδοκία Τσαγκλή

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι μια από τις τραυματίες που κατάφερε να επιβιώσει από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη και αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram διότι θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο την ευγνωμοσύνη της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η πρώην συμμετέχουσα του Big Brother η οποία αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” περνά μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς το δυστύχημα στα Τέμπη την έχει στιγματίσει και θέλησε να πει κάποια λόγια μέσα από ένα βίντεο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Ευγνωμονώ το Θεό, το σύμπαν, τα φωτόνια, όπως μπορεί ο καθένας να το λέει που είμαι ακόμη εδώ όταν τόσες άλλες ψυχές, δεν είναι. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όλη τη χώρα και μια βαθύ υπόκλιση σε όλους τους τραυματίες “.

Στη λεζάντα του βίντεο αναφέρονται τα εξής:

“9|1 εὖ + δοκῶ = πιστεύω, θεωρώ, αποφασίζω το καλό.
Η Ευδοκία δεν θα διαχειρίζεται το προφίλ της προσωπικά, προσωρινά, αλλά θα βεβαιώσουμε πως παίρνει όλη σας την αγάπη και θα επανέλθει σύντομα!”.

Τσέκαρε και το βίντεο :

Η Ευδοκία Τσαγκλή έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση όπου δείχνει το look που επέλεξε να φορέσει στο πρώτο επεισόδιο όπου εμφανίστηκε στο ριάλιτι μόδας και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ένα ροζ πλάσμα ξεπροβάλει από το σκοτάδι! Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και έχοντας διαβάσει τόσα υπέροχα μηνύματα, η καρδιά μου γεμίζει με αγάπη. Μου διδάσκετε μια υπερδύναμη του ανθρώπου: να είναι εκεί για τον συνάνθρωπο. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Μπορεί να μην σας ξέρω από κοντά όλους, μα πιστεύω πως είμαστε όλοι οι άνθρωποι που έχουμε συναναστραφεί: είστε κομμάτι μου, και εγώ δικό σας. Ακόμα και ηλεκτρονικά, τα συναισθήματα σας με αγγίζουν.
Με βοηθούν τόσο όσα διαβάζω.


Και με βοηθάει πολύ να γράφω.. έχει 10 μέρες που γράφω πολύ..

Αφού λοιπόν μοιραστήκατε μαζί μου τόσο βαθιά μηνύματα, θα σας πάω σήμερα μια βαθιά βόλτα στην ιστορία του χτεσινού outfit (βλ. τελευταίες φωτογραφίες του post).

Μπορεί να κάνω ανάλυση μιας επιφανειακής εικόνας, μα στην ουσία αναλύω τον τρόπο που σκέφτομαι και πράττω. Άλλωστε όπως κάνουμε το οτιδήποτε, κάνουμε τα πάντα, και όπως κάνουμε τα πάντα, κάνουμε το οτιδήποτε.

Η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, ο καθένας βλέπει τον κόσμο διαφορετικά.

Διάβασα όλα σας τα σχόλια στο Instagram και στο YouTube.
Με παρομοιάσατε με Strawberry Cake , με Linda Perry , με την μικρή Λουλού , και η Σουλαρα με την χαρά της ζωής !

It takes one to know one!
Και ας έβαλαν σχεδόν όλοι 1.
Μπορεί να είμαι νούμερο, μα είμαι νούμερο 1!

Δεν μπορούν να μας καταλάβουν όλοι και ούτε χρειάζεται..το θέμα είναι να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας! Εμείς που ξέρουμε πως όλα είναι 1!

Αφιερώνω το σημερινό concept σε όλα τα πλασματάκια που αγαπούν, σε όλα τα φεστιβαλικά παιδιά των πάρτυ και σε όσους τολμούν και επιμένουν, γιατί αλάνια μου, στο τέλος θα νικήσουμε.
Η αγάπη πάντα νικά!
Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και μαζί σας υπάρχω και εγώ.”.

Περαστικά να είναι όλα και να είναι καλά!

Τσέκαρε και αυτά: